logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Teenagerne poserer til billeder, umiddelbart efter at de har kastet æg og mel mod en psykisk syg kvinde. Internetbrugerne er rasende.

Jeg har altid lært, at man skal vise respekt for ældre mennesker. Det inkluderer også handicappede, både folk med fysiske og psykiske skavanker. Jeg er blevet indpodet et princip om, at det er uden betydning, om nogen er sund og rask eller ej. Man udviser respekt for alle mennesker. Punktum.

Desværre, viser nyhederne fra den lille by Suffolk i England, at unge mennesker i dag har en del at lære, når det kommer til at udvise respekt for andre.

Som den engelske avis skriver, tog fire teenagere billeder med en psykisk syg 40-årig kvinde, umiddelbart efter at de havde kastet æg efter hende og overhældt hende med mel. I et anfald af "skabende begavelse" lagde en af angriberne et billede på Internettet som et "trofæ".

På billedet ses kvinden, som er tilsmudset af mel. Bag hende ses teenagerne på mellem 15 og 17 år i positur.

Det er ikke svært at regne ud, at det ikke var det mest begavede at anbringe sådan et billede på Internettet. Ikke bare blev billedet udsat for en bølge at kritik fra internetbrugerne, som tog kvinden i forsvar, det resulterede også i et besøg fra politiet. De drenge, som poserer på billedet, blev alle anholdt. Vi håber, at de lærer at udvise mere respekt for andre mennesker.

I henhold til avisen havde kvinden fået et "nervesammenbrud", og begyndte at råbe af drengene. Det var da, de hævnede sig med brug af æg og mel. De mennesker, som har udtalt sig til aviserne, forklarer, at de har været bange for at gå ind i parken i Suffolk, fordi den er mødested for grupper af unge mennesker med en aggressiv adfærd.

Heldigvis har myndighederne behandlet hændelsen med stor alvor. Som politiinspektør Anthony Bridglandsiger: "Den form for adfærd er uacceptabel, og vi behandler sagen særdeles alvorligt. Vi ved, at denne hændelse har fremkaldt stor interesse, men også megen vrede, i lokalsamfundet og på Internettet, vi vil imidlertid gerne forsikre alle om, at vi tager os af sagen og støtter offeret."

Det er også en god nyhed, at kvinden ikke led nogen fysisk overlast som følge af angrebet, men hun var selvfølgelig rædselsslagen.

Del denne post, hvis du synes, at sådan en adfærd er uacceptabel, og at alle mennesker har krav på respekt, uanset deres fysiske og psykiske tilstand.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x