logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Æslerne lider i deres dødskamp, omkommer eller bliver invalideret, kun med det formål, at turisterne kan få en ridetur.

Turisterne må overvinde hele 500 trappetrin, for at besøge udspringet på den græske ø, Santorini.

For at gøre det nemt at besøge øen tilbyder lokale guider turisterne en skammelig attraktion, nemlig en tur op ad trappetrinene på æselryg. Desværre er der ingen, som tager hensyn til det faktum, at det kan være dødeligt for dyrene, når de skal transportere turister i 40 graders varme.

Sagen er nu blevet taget op af aktivister, som kæmper for dyrerettigheder. De har lagt billeder på Internettet, som viser den onde pris dyrene betaler, for at glæde turisterne under ferien.

Aktivisterne skriver på deres internetside, at æslernes ejere ofte bevidst undlader at fodre dyrene, da det er ensbetydende med en pause, hvor æslerne i steder for at bære rundt på turister, simpelt hen ville slappe af, og det tjener ejerne jo ikke nogen penge på.

Det er arbejde uden pauser, uden hvile, syv dage om ugen – i et hedt og tørt klima. Og ofte vejer turisterne langt mere end en gennemsnitsperson.

Et billede siger mere end 1000 ord. Det er tilstrækkeligt at se på de offentliggjorte billeder, og at se de frygtelige resultater at denne behandling af æslerne. Billederne dokumenterer de blødende sår, som opstår på dyrenes rygge. De fleste æsler har end ikke en ordentlig tilpasset saddel, og hvert skridt af disse morderiske udflugter bliver for dyrene en forlænget agoni.

Som den britiske avis, The Sun, skriver, har talsmanden for en dyrerettighedsorganisation fortalt, at dyrene ikke børe bære en byrde, som er større end 20% af deres egen kropsmasse. Overvægtige turister i kombination med manglende skygge, vand og hvile er derfor en vej gennem lidelsen, som for dyrene ender tragisk.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hvad kan vi gøre som turister?

Det er lige meget om det drejer sig om dyr på den græske ø, Santorini, elefantture i Thailand eller udmattede heste på andre turistdestinationer. Lad os altid huske på, at noget som for os er en turistattraktion, ofte skaber en enorm lidelse for dyrene. Den bedste måde at bekæmpe ondskaben er derfor at fjerne efterspørgslen på den slags ydelser.Måske kan det vise sig at være en endnu mere spændende attraktion, hvis vi overvinder ruten med egne kræfter? Og den bedste erindring vil være vores viden om, at dyrene ikke måtte lide for vores fornøjelse!

Del venligst denne post, for at være med til at øge bevidstheden blandt alle rejsende.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x