logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Nogen gjorde hende opmærksom på, at hun parkerede på en parkeringsplads for handicappede. Hendes svar får dit hjerte til at briste ...

Yasmin Swift er 19 år gammel, og for nogle måneder siden fik hun diagnosen 'idiopatisk pulmonal hypertension'.. Det er en alvorlig sygdom. Hvis sygdommen ikke behandles, overlever den syge i gennemsnit i 2-3 år, og såfremt man er under behandling, er gennemsnitslevealderen med sygdommen i henhold til avisen The Mirror 17 år.

Den unge pige har store problemer med at udføre almindelige dagligdags gøremål, og selv den mindste anstrengelse giver hende voldsom åndenød. Hun har derfor ret til at parkere på steder, som er reserveret for handicappede.

For nylig var hun desværre ude for en situation, hvor nogen anklagede hende for uberettiget at parkere på en handicapplads. Yasmin ville gerne give denne person et svar på hændelsen, som fandt sted i Tenterden i Storbritannien.

Det er, hvad Yasmin skrev på sin Facebookprofil: "Til den person som skrev dette charmerende kort til mig, og anbragte det i vinduesviskeren på min bil. Bare fordi jeg ser ud til at være rask, betyder det ikke, at det forholder sig sådan. Lad være med at vurdere mig, for du ved ikke, hvor meget energi jeg hver morgen må mobilisere for at vågne op og kæmpe med min egen krop! Hvis du skulle have lyst til at bytte hjerte og lunger, så vender jeg gerne tilbage til min foregående tilværelse! Det er ikke alle handicap, som kan ses med det blotte øje! Del venligst dette."

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x