logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Politibetjentene reder i sidste øjeblik den rædselsslagne toårige fra den overophedede bil, mens hans mor er på festival.

Den chokerende hændelse fandt sted i den tyske by Rheda Wiedenbrück, og er omtalt i den tyske avis Bild.

Politiet blev tilkaldt, da nogle forbipasserende havde bemærket et barn, som desperat skreg i bilen, der var parkeret på parkeringspladsen. Yderligere var det meget varmt den dag, så temperaturen i bilen var kvælende. Drengen var fuldstændig gennemblødt.

Da politiet kom frem til stedet, slog de ruden i bilen ind, og tog den toårige dreng ud af den varme bil. Ti minutter senere ankom drengens mor på stedet.

Barnet havde befundet sig i den varme bil i over en halv time, inden politiet slog ruden ind.

Den 22-årige mor forklarede politiet, at hun gik hen til festivalen for at lede efter en bekendt, og der gik lidt længere tid, end hun regnede med, inden hun kom tilbage.

Politiet afhørte hende, gav hende en belæring og til sidst en anklage om at skabe trusler for barnets liv og sundhed. Hændelsen blev også anmeldt til de relevante myndigheder.

Drengen var heldig, at hjælpen kom i tide. Det er frygteligt at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis der ikke var nogen, som havde lagt mærke til barnet i bilen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x