logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det toårige barn døde, efter at være blevet efterladt hos bedstefar til eftermiddagste. Hans mor beder nu alle være opmærksomme på, hvilke frugter man giver til børn.

Camilla Muss Andersen mistede sin toårige søn, Damian, og nu forsøger hun at advare andre forældre, og håber, at der ikke opstår flere af den slags tilfælde

Tabet af et barn er en ufattelig tragedie. Som TV2 skriver på deres internetside mistede Camilla Muss Andersen sin søn som følge af en tilsyneladende ubetydelig hændelse.

Den 17. marts 2018 begyndte som en normal lørdag for Camilla og hendes familie. Om eftermiddagen efterlod hun sin søn, Damian, hos drengens bedstefar. Så hændte der desværre en ulykke. Bedstefaren gav barnebarnet en vindrue, som barnet blev kvalt i. Camilla ønsker nu at advare alle mod farerne ved at give hele vindruer til små børn.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Både drengens mor og bedstefar vidste, at man skal skære vindruer over, inden man giver dem til barnet, men den skæbnesvangre dag gav bedstefaren Damian nogle vindruer, der var så små, at han troede, at der ikke kunne ske noget.

Men desværre hændte det værst tænkelige. Den lille frugt satte sig fast i luftrøret. På trods af at der omgående blev iværksat en redningsaktion, og at den lille dreng blev transporteret til hospitalet med helikopter, var han uden vejrtrækning i 45 minutter. Efter tre dage kom den frygtelige besked. Damian var død på hospitalet.

Der er nu gået nogle måneder siden den frygtelige hændelse, og nu ønsker Damians mor at advare alle forældre mod at give hele vindruer til børn. Som hun skriver i sin post på Facebook: "Jeg laver dette opslag, udelukkende for at minde forældre og andre, der er i kontakt med små børn, om at huske at skære vindruerne over, inden de små får dem. Det er vigtigt, at det gøres på den rigtige måde. Vi mistede vores søn i marts måned, fordi han fik en vindrue galt i halsen."

Det viser sig, at det ikke kun er vindruer, som kan være farlige for små børn. Børn under 3 år bør ikke få hele vindruer, nødder, rå gulerødder (de skal rives) eller popcorn. Børnene kan simpelt hen blive kvalt.Del venligst Camillas appel.

Vi føler med Camilla og hendes familie. Og vi håber, at det ikke igen må komme til en sådan tragedie.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x