logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Servitricen sendte en småpervers stodder i gulvet, efter at han havde grebet hende på numsen. Det hele blev fanget af overvågningskameraet.

En internetbruger af forummet Reddit har tilføjer en optagelse fra en overvågningsvideo med kommentaren: "Min kusine sendte en småvers stodder i gulvet, efter at han havde grebet hende på numsen. Da politiet ankom, blev han anholdt for øjnene af sin kone og to børn". Som det angives af portalen Buzzfeed, har politiet bekræftet, at den optagelse som er på internettet, er den samme optagelse, som politiet så på gerningsstedet.

Optagelsen blev lavet i pizzeriaet Vinnie Van GO-Go i byen Savannah i staten Georgia. Den blev optaget omkring klokken 23.00 om aftenen. Her ses servitricen, den 21-årige Emilia Holden, som er i gang med at tørre bordene af.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Senere ses det, hvordan den 31-årige Ryan Cherwinski, som stammer fra Palm Bay i Florida, går forbi servitricen og giver hende et klap i numsen. Et øjeblik senere viser kvinden, hvad hun synes om dette. I bogstaveligste forstand smider hun ham ned på en stol. I kommentarerne under posten på Reddit er der mange brugere, som påstår, at de får stor glæde af at se hendes reaktion. Der er også mange kommentarer fra kvinder, som har oplevet lignende situationer, men ikke havde mulighed for at reagere.

Efter at politiet var ankommet blev Ryan Cherwinski anholdt for øjnene af sin kone og børn. Han blev sigtet for sexchikane.


Lad os høre jeres kommentarer. Har I oplevet sådan en opførsel fra fremmede mænds side?


Hvis man griber fat i en kvindes numse uden hendes tilladelse, er det et seksuelt overfald. Del denne post, hvis du ikke kan acceptere sådan en adfærd!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x