logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den toårige kravler langsomt op mod det lukkede bassin. Denne optagelse har rystet forældre i hele verden.

Når man har et lille barn, er det altid nødvendigt at tænke på, hvad der kan ske, hvis ... Toårige er særdeles nysgerrige efter at lære verden at kende, men de er overhovedet ikke bevidste om alle de farer, der lurer på dem. Et bassin i haven er uden tvivl en fantastisk ide til varme sommerdage, men der også fare for, at et barn uden opsyn kan drukne i det.

Netop derfor giver den slags bassiner mulighed for at sikre trapperne, der fører til vandet. På den måde lukker man adgangen for barnet.

Som det ses på optagelsen, som blev offentliggjort af familien Wyman fra Attleboro i Massachusetts (USA), må vi desværre erkende, at børnenes hittepåsomhed er uden grænser.

Keith Wyman offentliggjorde en optagelse, hvor hendes toårige søn, Cody, kravler op af de lukkede trapper. Keith besluttede sig for at offentliggøre optagelsen, for at advare alle andre forældre om faren ved sådan et svømmebassin.

Drengens familie var dybt chokerede, da de første gang så, hvordan sønnen kravler op ad de lukkede trapper. De troede, at de havde sikret bassinet tilstrækkeligt, men det viste sig, at det havde de åbenbart ikke. Derfor deler de nu med andre.

Se nedenstående optagelse; så finder du ud af, hvordan børn er i stand til at overvinde forhindringer og bringe sig selv i fare. Det væsentligste er, at forældrene altid skal være årvågne. Del denne advarsel med andre på Facebook!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x