logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Faren anbragte et billede af sin døde søn på Facebook. Da jeg læste hans post, fik jeg kuldegysninger.

I begyndelsen af november 2014 delte Mike Stollings fra Ohio i USA en meddelelse på Facebook, om at hans søn var død. Han vedlagde også et gruopvækkende fotografi af sin 20-årige søn, Jeramie Ratliff blot få timer efter, at han var blevet bragt til bedemandsforretningen. Hvorfor gjorde Mike dette? Det var hans måde at fortælle verden på, at ingen burde gennemleve en sådan tragedie som hans familie, og han håber, at det kan forebygge lignende situationer.

Jeramie døde af en overdosis medicin, som han var blevet afhængig af. På trods af afvænning lykkedes det ham ikke at komme ud af afhængigheden. I hans tilfælde var det hostemedicin, som indeholdt det opiumslignende stof, dextromethorphan. Et år tidligere var den unge mand endda blevet indlagt på hospitalet, efter at være faldet i koma, også på grund af en overdosis medicin. Jeramie efterlod en 10 måneder gammel søn.

Dette er, hvad hans far skrev på Facebook:

Lad os endnu en gang overveje, hvad det vil sige, at tage medicin som et nydelsesmiddel ... Dette er min søn en time efter, at han blev bragt ind til bedemandsfirmaet her til eftermiddag; da han døde, blødte han fra ørerne, håret var dækket af blod, og han havde skum i munden. Medarbejderne i bedemandsfirmaet var så venlige, at de vaskede ham, inden vi ankom. Hans krop var kold, efter at have været opbevaret i køleskabet, min kolde døde søn, far til en 10 måneder gammel dreng, barnebarn til 3 levende bedsteforældre, to halvsøskende, søn til to forældre. Alle var vi totalt rystede. Lille Asher er stadig for ung til at forstå, hvad der er sket, men gennem hele sit liv vil han tænke over, hvordan det ville have været, hvis han havde kendt sin far. Mange af jer ved uden tvivl, at Jeramie godt kunne lide LSD, men han talte ikke så meget om sin kærlighed til dextromethorphan. Selv om jeg og mange andre fra familien tiggede og bad ham, var han vild med at splatte ud med denne medicin, og han var besat af dette ...
Jeg er selvfølgelig klar over, at det ikke er alle, der tager narkotika, som dør af dette, men mange af dem gør; Jeremie troede, at han havde alt under kontrol, han troede, at han var klogere end den narkotika, som styrede ham, nu befinder han sig i køleskabet i bedemandsfirmaet i Englewood, og mange mennesker fra hele landet kommer, for at tage afsked med ham. Vi har betalt 5.000 dollar for begravelsen. Vi kommer aldrig til at tage på tur med ham, vi kommer aldrig ud og køre på mountain bikes, han vil ikke kunne tage sin søn med ud i naturen, og sove med ham i telt ...

De af jer som tager narkotika en gang i mellem, I har ikke behov for at tage dem, men I kan lide at feste. Men prøv et øjeblik at tænke på personer, som har følelsesmæssige problemer, sådanne personer som Jeramie, som havde en enorm følelsesmæssig bagage, en bagage som selv jeg ikke var i stand til at overvinde. Gennem fester opfordrer I sådanne mennesker til at bruge narkotika som en flugt, og det er det sidste, de har brug for. Disse mennesker har behov for virkelig hjælp, de har behov for hjælp til at blive raske, de skal føle virkelig kærlighed og støtte. Og ikke en opfordring til igen at bruge narkotika. Tænk på den indflydelse I har på andre mennesker, tænk på hvor ødelæggende, det kan være for dem ...

Venner, lær at dette eksempel, hjælp med at denne tragedie giver i det mindste en smule positive ændringer. Forfølg ikke denne livsstil. Find nogen, som elsker jer, og bed dem om hjælp. Lad ikke det samme ske for jer. Gør ikke dette mod jeres egen familie. Gør brug af vores smerte, lær af os. Henvend jer til nogen, som I elsker, for at få hjælp. Hvis I ikke har en sådan person, så skriv til mig. Jeg vil gøre, hvad jeg kan, for at hjælpe. Det er ikke for sent at redde jer selv og jeres familie fra denne tragedie. Tro mig, når jeg siger, at I ikke har lyst til at gennemleve en sådan situation, og I ønsker heller ikke at jeres nærmeste skal føle en sådan sorg.


Mike forklarede i et interview, at han føler skyld, og at han resten af sit liv vil spekulere over, hvad han kunne have gjort anderledes. Han sagde også, at hostemedicin er for let at købe og for let at skjule. Det er ikke en nål med heroin eller en joint med marihuana. Han antydede, at det kunne hjælpe, hvis lovgivningen blev lavet om.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Et billede fra bedemanden, som faren postede sammen med sin appel.

Det mod, som Mike udviser, er fantastisk flot. I et af de vanskeligste øjeblikke i livet er han i stand til at fokusere på, at andre mennesker ikke kommer til at gennemleve en tilsvarende lidelse. Bare andre forstår budskabet i tide!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x