logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Politiet er i gang med at undersøge en sag, hvor et barn på bare ét år er blevet frygtelig mishandlet af et andet barn i vuggestuen.

Forestil dig, hvordan du ville føle dig tilpas, hvis du kom for at hente dit et år gamle barn i vuggestuen, og så, hvordan det bogstaveligt talt havde fået massakreret ansigtet. Det var præcist, hvad der overgik Tiffany Griffin, som afleverede sin et år gamle søn, Jesse, i vuggestuen. Nogle timer senere blev der ringet efter hende, fordi der havde været en ulykke, og hun blev bedt om at hente sin søn.

Ejeren af vuggestuen, Heben Ghebremichael, fortalte senere til Associated Press, at en 2-årig pige havde angrebet Tiffany Griffins søn. Men når man ser på de skader, som Jesse har pådraget sig, er det svært at tro på den version af begivenhederne. Ghebremichael fortalte, at en medarbejder i vuggestuen fik børnene fra hinanden, men det viste sig, at Jesse havde alvorlige skader i ansigtet.

Tiffany Griffin fortalte i et interview, at hun ikke tror på, at en 2-årig pige ville have kunnet fremkalde så alvorlige skader på sønnen. Da pigens mor så billederne af Jesse og hans skader, sagde hun, at hun ikke troede på, at hendes datter kunne gøre sådan noget. Som en konsekvens af hvad der er sket, er Tiffany Griffin blevet bange for at bruge vuggestuer i det hele taget. Politiet er i gang med at undersøge, hvad der er sket i sagen.

SOURCE: Facebook
Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

En repræsentant for vuggestuen har afgivet en erklæring i sagen:

"Vi er meget triste over, hvad der i går skete med jeres Jesse. Siden vi for tre år siden slog dørene op til vuggestuen, har den grundlæggende værdi ikke kun været at levere en service af højeste kvalitet til familierne, men også at sørge for et sundt og sikkert miljø for børnene. Vores vuggestue har aldrig været udsat for anklager om misbrug eller dårlig behandling af børnene. Dette er et særdeles trist tilfælde. Vi samarbejder med repræsentanter for myndighederne for at få fuld klarhed over sagen. Vi føler for Jesse og hans familie, og håber, han snart igen vil være ved godt helbred. På grund af den igangværende undersøgelse kan vi ikke for øjeblikket give flere detaljer om denne sag. Vi er sikre på, at de som undersøger sagen gør alt, hvad der står i deres magt, for at opklare hændelsen, og når der foreligger en rapport, vil vi offentliggøre denne. Til den tid vil vi fremsætte en ny erklæring".

SOURCE: Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x