logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hvis du ser den optagelse, som er lavet af en sygeplejerske, vil du aldrig mere røre en cigaret.

Gennem de sidste mange år har lægerne indsamlet tilstrækkeligt materiale vedrørende tobaksrygning, til entydigt og ubestrideligt at kunne erklære, at denne vane er særdeles sundhedsskadelig. Rygning fremkalder adskillige meget farlige sygdomme, som fx kræftsygdomme (lunger, mundhulen og andre organer), hjerneblødning eller kronisk dobbeltsidet lungebetændelse – for blot at nævne nogle af de mest kendte eksempler. På trods af denne viden er der stadig rigtigt mange mennesker, der bliver ved med at ryge cigaretter.

Måske vil den film, som sygeplejersken Amanda Eller har offentliggjort, gøre, at de mennesker, der fortsat ikke tror på at rygning er skadeligt, skifter mening og holder op med denne farlige afhængighed. I filmen kan man se forskellen mellem lungerne hos en person, som ikke ryger – de er lyserøde, og når man ånder ud og ind, kan det ses, hvor elastisk vævet er, og udåndingen foregår i et roligt tempo.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Rygerens tjæresorte lunger udviser imidlertid en helt anden adfærd. Man kan tydeligt se de mange ødelæggelser, som er fremkaldt af denne frygtelige vane. Del venligst dette med så mange som muligt!

Del dette med andre!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x