logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den syvårige skammede sig over sit udseende. Men så fik han en helt special kat som gave.

Madden er syv år gammel, og han bor i den amerikanske stat, Oklahoma, hvor han har en kærlig familie, men for drenge i hans alder kan det nogle gange være en smule utilstrækkeligt ... Madden drømte om en virkelig ven, som ikke ville le ad ham, og det var der desværre mange af hans skolekammerater, som gjorde. Årsagen til at Madden bliver dårligt behandlet, er den måde, han ser ud på. Drengen blev født med ganespalte og forskelligfarvede øjne. For ufølsomme børn er det tilstrækkelig grund til ikke blot at udelukke ham fra fællesskabet, men også til at forfølge ham. Nu er der imidlertid en masse, som er ændret, på grund af ... katten!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Maddens mor, Christina Humphrey, har engageret sig dybt i kampen for ligeret for sådanne børn, som hendes søn. På hendes initiativ er der opstået en film, som fortæller om Madden, og den er blevet set af mange mennesker. En af dem kontaktede Christina angående en kat fra det dyreinternat, som han samarbejder med. Den lille kat, Moon, havde ikke bare ganespalte, men også de samme slags øjne som drengen!

Maddens forældre behøvede ikke mange sekunder, for at beslutte sig – de tog omgående katten Moon til sig, og vidste med det samme, hvor lykkelig deres søn ville blive, for at have en afspejling af sine egne øjne i kattens ansigt. Nu skilles de to venner kun, når Madden er i skole, og hovedpersonen er glad for, at han har en usædvanlig ven.

Værd at dele denne post på Facebook! :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x