logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den unge pige hentede sin treårige bror i børnehaven. Nogle timer senere så hendes mor noget, som omgående blev en stor historie på Internettet.

Den største glæde for forældre er at opfostre et sundt barn, som viser sig at blive et fremragende og empatisk ungt menneske. Forældrene til den attenårige pige fra denne historie har afgjort grund til at være stolte! Deres datter er ikke bare en fantastisk søster, men også en særdeles ansvarsfuld og velorganiseret ung kvinde.

Candice Curry skulle hente sin treårige søn fra børnehaven, men som det sker i tilværelsen, kom der pludselig noget, som hun var nødt til at ordne med det samme. Hun bad derfor sin teenagedatter om at hjælpe hende.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"I dag havde vi en nødsituation derhjemme, hvilket gjorde, at min teenagedatter blev nødt til at droppe skolen, for at hente sin bror i børnehaven. Jeg var sikker på, at hun tog ham med hjem, men senere så jeg, at min datter tog ham med tilbage til skolen, så hun ikke kom bagefter. Min fantastiske datter hjalp sin familie, og derefter vendte hun med det samme tilbage til sine egne pligter".
Sådan bør det være i enhver familie, ikke også? :)

Værd at dele dette med andre.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x