logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Man skal bare blande bananer med det, som vi næsten alle sammen har derhjemme – så har man fremstillet en glimrende hostesaft.

Hoste – særligt den vedvarende hoste – er belastende for både den syge og deres omgivelser. Mange mennesker bekæmper hoste med hostesaft eller tabletter, men hvordan overbeviser man børn om, at de skal tage medicin? Det problem slipper man for, hvis man fremstiller et hjemmegjort middel mod hoste, som både er sødt og velsmagende, men også effektivt. Hvad mere kan man ønske?

Vidste I, at det af undersøgelser gennemført af "Imperial College of London" klart fremgår, at børn, som spiste en banan om dagen, havde hele 34% mindre risiko for at komme til at lide af astma? Bananer har en glimrende effekt på luftvejene, og denne egenskab er det værd at gøre brug af, når vi bliver generet af hoste.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I skal bruge:

- 2 modne bananer (helst økologiske),

- 2 skefulde honning (igen – den bedste honning kommer fra biavleren, ikke fra supermarkedet),

- 40 cl vand.

Vandet koges op, og i mellemtiden skræller man bananerne og laver en grød af dem. Vi hælder det kogende vand over bananerne, og venter på at det køler af. Til sidst tilsættes honning, hvorefter vi blander det hele grundigt med en træske.

4 skefulde dagligt er tilstrækkeligt for at få hosten til at forsvinde. Blandingen af bananer og honning øger endvidere antallet af serotoniner, altså det såkaldte lykkehormon, gør det lettere at falde til ro og sikrer en rolig søvn. Spises for sundhedens skyld!

Midlet kan opbevares i køleskabet, men så er det værd at varme det lidt op, inden det skal ned i halsen! :)

Kender I nogen, som hader smagen af hostesaft? Send denne opskrift på et hjemmegjort middel mod hoste til vedkommende.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x