logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den nyfødte ville ikke have noget at spise. Nogle dage senere gjorde forældrene en frygtelig opdagelse.

Bathany Taylor og hendes mand, Kendall, var vilde af lykke, da deres lille datter, Jane, kom til verden, særligt fordi hun så ud til at være frisk som en fisk. Fødslen blev overstået uden komplikationer, og forældrene kunne drage hjem med deres førstefødte. Ingen havde regnet med, at der allerede fem dage senere ville opstå alvorlige komplikationer, som skulle vise sig livstruende for Jane, og også udgøre en trussel for forældrene og bedstemoren.

De unge forældre vidste ikke, hvorfor deres kun få dage gamle datter pludselig begyndte at vise tegn på voldsom træthed, og hun ville heller ikke have noget at spise. For alle tilfældes skyld tog Bethany og Kendall med den lille til hospitalet, men lægerne kunne ikke finde noget galt. Forældrene tog derfor hjem igen, men fik pludselig en stærk hovedpine. De følte sig begge totalt afkræftede, men troede, at det var en del af forældrerollen. En af den nyfødtes bedstemødre kom til hjælp, men da hun også fik de samme symptomer, blev Kendall klar over, at problemet måtte befinde sig i deres hjem.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Manden gik i gang med at undersøge, hvad hans familie spiste og drak, men det var ikke her, problemet lå. Det viste sig, at den stille morder kom fra kulilte, det slap ud fra familiens varmeovn.

Den lille Jane blev sammen med sin mor anbragt i en speciel iltbeholder, og efter nogle dage genvandt den nyfødte energien og appetitten.

Det er frygteligt at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis Kendall ikke i tide havde fundet årsagen til, at de alle var dårlige.

Lad os huske på, at det ikke er uden grund, kulilte kaldes den stille dræber – den kan ikke uden videre afsløres, den har ingen lugt, og den er dødelig farlig. Lad os altid sikre os, at der ikke siver gas fra nogen sammenføjninger, og i det mindste skal vi altid have installeret en sensor - for vores sikkerheds skyld.

Del ubetinget historien om denne familie med dine bekendte – for alle tilfældes skyld.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x