logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hvidløg til orkideerne?! Jeg troede, det var en eller anden dårlig vittighed, men dette næringstilskud virker virkeligt!

De fleste af os kan lide blomster, men det kan være mere problematisk med tålmodigheden, når de skal plejes ... Heldigvis eksisterer der en række små tricks, som gør, at blomsterne holder sig kønne og friske i længere tid, uden at vi skal bruge alt for mange kræfter på det. Find ud af, hvordan I kan forlænge blomstringsperioden for orkideer, og sørge for, at de får endnu flere blomster!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Orkideer har brug for stimuli i form af .. hvidløgsudtræk. Det er netop i hvidløget, at man kan finde mange af de næringsstoffer, som blomsterne behøver:

- 1 liter vand,
- 3 fed hvidløg.

Vi hælder vandet i en gryde og koger det, og når det er kølet af tilføjer vi det pressede hvidløg. Vi dækker gryden med låg, og lader den stå i et døgn. Derefter skal man blot lade orkideerne stå i hvidløgsvandet i 20-30 minutter.

Det er tilstrækkeligt at gennemføre behandlingen en gang om måneden, og allerede efter to behandlinger vil I se de smukkeste blomster. Bemærk! Hvidløgsvandet skal være friskt – det bør ikke opbevares mere end to dage.

Hvem har tænkt sig at fremavle skønne blomster i år? :)

Del denne artikel med venner og familie, som også elsker blomster. De vil helt sikkert vide at gøre brug af den! :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x