logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Denne olie gør mirakler. 7 anvendelsesmuligheder, som du formodentligt ikke kendte.

Mange af os tror fejlagtigt, at mange af vores problemer af æstetisk karakter kun kan afhjælpes med kostbar kosmetik, men det er absolut ikke nødvendigt at tage et nedsparingslån i huset, for at få råd til en bumsebekæmpende creme eller en skælshampoo fra kosmetikafdelingen, der kan hjælpe os af med problemerne! En langt billigere og bedre løsning er naturlig olie fra tetræet. Den hjælper i 7 forskellige tilfælde:

Der er tale om æteriske olier, som udvindes fra Melaleuca-træet, eller tetræet, som det populært kaldes. Det har bakteriebekæmpende og kløestillende egenskaber, og bekæmper også svamp. Dens karakteristiske duft virker samtidigt beroligende på sanserne! Allerede den indfødte befolkning i Australien, aboriginerne, anvendte olien som medicin, og i mange år har den gået sejrsgang over hele verden som en ingrediens i kosmetik. Selve olien kan med stor succes anvendes til:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

1. Medicin mod infektioner og sår

Huden heler hurtigere, hvis vi smører den med olie fra tetræet, binder stedet ind med bandage, og lægger os til at sove med denne forbinding.

2. Psoriasis og andre hudændringer

Det er værd at prøve en "salve" lavet ved at blande nogle dråber tetræ-olie, lavendelolie og kokosolie. Massage af det sted, hvor hudændringerne forekommer, med dette dejligt duftende præparat, vil give hurtige positive effekter!

3. Bumser

Mindre bumser vil kunne behandles med en maske fremstillet af nogle dråber tetræ-olie blandet med to skefulde honning. Gnid masken ind og skyl den væk efter nogle minutter.

På næste side er der flere råd om anvendelse af tetræ-olie!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x