logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

I over 13 år har han sat stearinlys op og lagt blomster på det sted, hans søn døde. Men nu opdagede han en besked på stedet.

Der er ikke nogen, som er klar til at modtage beskeden om, at en nærtstående pludselig er afgået ved døden ved en tragisk ulykke. Sådan en besked måtte familien til den 22-årige Raymond Olson imidlertid leve med; han døde på stedet i en bilulykke, hvor han var med som passager. Ulykken skete på en vej i Californien, hvor der praktisk taget ikke befandt sig noget som helst, men som var ejet at en stor virksomhed. Raymonds far har i 13 år regelmæssigt stillet et lys op og lagt blomster på det sted, hvor hans søn døde. Ray Olson var kun bekymret over en ting – at ejeren af grunden en dag ville begynde at bygge noget, der hvor hans søn døde, og at Raymond ville blive glemt ... Han havde ret, men kun delvist.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da virksomheden i 2016 planlagde at bygge ved vejen, hvor Raymond døde, lagde man mærke til de blomster og stearinlys, der regelmæssigt blev stillet der, men de vidste ikke, hvem der lagde dem eller hvem det vedrørte. En af de personer, som var ansvarlig for planlægningen af byggeriet, efterlod derfor en besked, hvor han bad om at tage kontakt til virksomheden.

Da Ray læste den, havde han bange anelser – han forestillede sig, at de ville forbyde ham at nærme sig stedet, men han tog fuldstændig fejl! Virksomhedens ledelse havde besluttet at fremtidssikre familiens mulighed for at komme hen til den plet, som var helliget mindet efter Raymond.

Ikke nok med at der på stedet blev stillet en erindringsplade for den afdøde 22-årige, man havde også sørget for en bænk, så de nærmeste kunne sætte sig, når de kom med friske blomster. Virksomheden "Chevron" fortjener at nævnes for sin menneskelige forståelse!

Værd at dele en så inspirerende historie på Facebook. Det er for sjældent, vi taler om de gode initiativer, som foregår omkring os.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x