logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Moren advarer andre forældre mod at gentage hendes fejl – hun glemte at tage opladeren ud af stikket. Det kom hendes 19 måneder gamle datter til at lide for.

Alle forældre ved, at der nogen gange kun skal et øjebliks uopmærksomhed til, for at fremkalde en truende situation. Det kom Courtney Davis til at føle på egen krop, da hendes 19 måneder gamle datter fik alvorlige skader, efter at hun en enkelt gang havde glemt at gemme kablet ...

Courtney sikrede sig normalt altid, at alle kabler og ledninger var utilgængelige for hendes nysgerrige lille datter, særligt fordi pigen havde en periode, hvor hun puttede alting i munden, så snart hun havde grebet fat i dem med fingrene. Den ulykkelige aften befandt Gabby sig tæt på opladeren til telefonen, der som nævnt stadig sad i stikket. Pigens mor blev så chokeret over hele forløbet, at hun advarede andre forældre på Facebook:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Gabby plejede aldrig at lege med opladeren, og hun havde heller aldrig mulighed for at komme tæt på den. Men lige nøjagtigt denne dag glemte jeg at tage den ud af stikket. Det resulterede i, at Gabby puttede den i munden, hvilket gav hende en alvorlig forbrænding. Jeg plejer altid at gemme opladeren i skabet, men lige nøjagtigt den dag, havde jeg så meget om ørerne, at jeg fuldstændig glemte at tage den ud af kontakten. Min datter fik en alvorlig forbrænding i løbet af få sekunder".

Lad os huske på, at der ikke er nogen grænser for børns nysgerrighed. De ved ikke, at kabler kan være dødeligt farlige og kan som ingenting begynde at tygge på dem. Et øjebliks forglemmelse kostede Courtneys datter en masse smerte, og pigen måtte efterfølgende igennem en plastisk operation. Nogle få sekunders leg med en oplader, som var tilsluttet til lysnettet, resulterede i flere måneders behandling.

Del ubetinget denne advarsel med de småbørnsforældre, I kender!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne