logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

I stedet for at oprette dyreinternater og sterilisere herreløse dyr, bruger man anderledes drastiske metoder i Rusland.

Om kort tid – den 14. juni – gives startskuddet til en af de største sportsbegivenheder i verden – Verdensmesterskabet i fodbold. Alle fodboldfans venter utålmodigt på kampene, men der er ikke mange, som ved, hvordan forberedelserne til verdensmesterskaberne – som i år afholdes i Rusland - ser ud. Selv om det er svært at tro på sådan en bestialsk adfærd, taler kendsgerningerne for sig selv - Putin har afsat 1,4 millioner euro til at sørge for, at alle herreløse hunde og katte forsvinder fra russiske gader inden juni.

Det er normalt ikke noget, der tales højt om, men det er bestemt ikke første gang, at dyr bliver ofre for menneskers hensynsløshed. Det samme skete i 2012 i Ukraine inden Europamesterskaberne. Og i øvrigt har russerne aldrig været gode til at vise hensynsfuldhed overfor dyr – inden det Olympiske Vinterlege i Sotji i 2014 blev der ligeledes gennemført udrensninger på gader og stræder.

Vi advarer om, at nedenstående billeder kan virke ubehagelige.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Dyrerettighedsforkæmpere fra Rusland er forargede! Jekaterina Dimitriewa er begyndt at samle underskrifter til en begæring om at stoppe slagteriet, og den er allerede blevet underskrevet af 3 millioner mennesker. Jekaterina fortæller:

"Herreløse hunde, som strejfer omkring på gaderne, passer ikke ind i billedet af Rusland som et stærkt og mægtigt land, sådan som vores russiske politikere helst vil fremstille os. Den nemmeste løsning på problemet er for dem at dræbe hundene og kattene, men for de penge kunne vi gennemføre nogle anstændige og ordentlige løsninger – opførelsen af dyreinternater, sterilisationer og programmer som hjalp dyrene med at finde nye hjem".

Vi håber, at underskriftsindsamlingen giver de ønskede resultater, særligt fordi Vladimir Putin i henhold til "Bloody FIFA 2018" elsker dyr meget højt ... Vi håber ikke, de tager fejl.

Er du enig i den måde russerne vil løse problemet på? Del denne post, hvis du ikke er enig! Måske er det endnu ikke for sent at ændre denne absurde og umenneskelige beslutning.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne