logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den rasende mor til en niårig pige, som blev forfulgt i skolen, reagerede på en kompromisløs måde.

Mobning i skolen er et så alvorligt problem, at alle vist har hørt om det. På trods af dette lukker både ledelsen, lærerne og mange forældre ofte øjnene for problemet, og lader de børn, det går ud over, tåle overgrebene i stilhed. Aimee Johnson besluttede sig for at intervenere med det samme, da hun fandt ud af, at hendes niårige datter, Jayden, var blevet gjort til offer af nogle skolekammerater. Den vrede og ophidsede kvinde fremlagde billeder af datteren Jayden sammen med denne kommentar:

"Det er ikke normalt! Min datter bliver hele tiden forfulgt i skolebussen af de samme tre drenge. Denne situation har gentaget sig dagligt, siden vi flyttede til Louisburg. Det er tredje gang i løbet af fire måneder, at Jayden er blevet offer for fysisk vold.

Denne gang tog de hendes vandflaske, og brugte den til at slå hende i hovedet med. De kalder min datter grim og dum. De to første af den slags situationer anmeldte jeg til skolens ledelse – de lovede mig, at drengene vil blive draget til ansvar, men der er ikke sket noget.

Min datter er 9 år gammel. Kvinder! Lær jeres sønner, aldrig at løfte hånden mod en pige. Vi ser alt for mange tilfælde, hvor piger, der er blevet forfulgt, begår selvmord. Jeg har ikke tænkt mig at tillade, at det sker for mit barn. Jeg har tænkt mig at informere alle lokale nyhedskanaler, indtil jeg er sikker på, at Jaiden får en retfærdig behandling".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det ser ud til, at den beslutsomme mors trusler har givet resultater, for politiet er begyndt at interessere sig for sagen. Pigen har også fået enorm opbakning online – fremmede mennesker har skrevet til hende, at hun er klog og dejlig, og at hun ikke bør bekymre sig om, hvad de drenge siger. Piger i den alder er desværre meget følsomme overfor kommentarer fra andre ...

Det er ikke i orden, at et barn græder på grund af et andet barns handlinger ... Lad os ikke tillade at det sker! Reager altid! Begynd med at offentliggøre denne opfordring fra Jaydens mor.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne