logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Han tog sig af en lille ugle, og for at den ikke skulle kede sig, tog han også en kat til sig. Se disse dejlige og charmerende billeder!

Japan er et land, som kulturelt ligger meget langt fra os, men det bliver ved med at fascinere os. Det var derfra ideen til "kattecafeer" kom, hvor man kan drikke en kop kaffe i selskab med en af de fastboende katte. Og de har masser af gæster, som opfatter kattene som afstresning, oven på en lang og hård dags arbejde. De fleste japanere har ikke lov til at have katte i lejligheden, og de tilbringer også det meste af tiden på arbejdet ... Og det er nok derfor " kattecafeerne" er blevet så populære. Et af stederne er "Hukulou Coffee". På denne cafe i Osaka kan man ikke bare snakke med kattene, men også møde den mest charmerende ... ugle.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den fem år gamle ugle med navnet Fuku-chan og katten Marimo er blevet bedste venner. Det var cafeens ejer, Ritsuko Nagahara, som sørgede for selskab til den ensomme ugle. Det viste sig, at en selskabskat var den helt rigtige beslutning!

Ikke nok med at katten og uglen ikke viger fra hinanden, de er også blevet en lokal seværdighed - Ritsuko Nagahara har fået masser af nye kunder, for alle vil med egne øjne se de atypiske venner.

Del denne post, hvis du også tror på, at dyrene kan lære os noget om venskab på trods af forskelle! Og se selvfølgelig videoen:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne