logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Da forældrene spurgte den 4-årige, om han vil hjælpe sine brødre, ved at give dem sin knoglemarv, stillede han kun et enkelt spørgsmål.

Det er en fantastisk gave at have søskende, hvilket tvillingerne Santino og Giovanni kan tale med om. Drengene har en 4 år gammel storebror, som i bogstaveligste forstand redede livet for dem. Moren til søskendeflokken begynder fortællingen om dem på denne måde:

"Min kæreste og jeg har to ældre sønner, den niårige Dominic og den fireårige Michael. Til vores store glæde kom der ikke bare en til i december måned, men hele to sønner. Tvillingerne Santino og Giovanni blev født for tidligt, allerede i 33. graviditetsuge. De tilbragte herefter 5 uger på intensiv afdeling, og havde da mulighed for at være hjemme i 10 dage, inden de igen skulle på hospitalet. De blev her diagnoseret med den kroniske sygdom granulomatose, en medfødt sygdom som påvirker immunsystemet, hvilket gør, at selv en mindre infektion ikke bekæmpes af kroppens eget immunforsvar. Den eneste chance for et normalt liv for tvillingerne var en knoglemarvstransplantation.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Undersøgelser viste, at Michael ville være en perfekt donor, så forældrene spurgte ham, om han ville hjælpe sine yngre brødre. De forklarede hele processen for ham, inklusive brugen af store nåle. Den fireårige spurgte kun, om det helt sikkert vil redde Santino og Giovanni. Da han fik forklaret, at det ville redde dem, samtykkede han med det samme.

Familien er for øjeblikket samlet på børnehospitalet i Philadelphia, hvor tvillingerne modtager kemoterapi. Den 8. marts er den dag, som ændrer deres liv til det bedre – her modtager de knoglemarv fra deres storebror. Deres private superhelt.

Værd at dele dette med andre.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne