logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Det, som voldsmanden kom ud for, glemmer han ikke lige med det samme!

Den, som løfter hånden mod en kvinde eller et barn, burde ikke betegne sig selv som en mand. Desværre er der stadig ikke mangel på voldsmænd, som prøver at tilføje lidt maskulinitet til deres ego, og som ikke bekymrer sig om, at de ydmyger deres kvinde. Ofte lader vi som om, vi ikke ser, hvad der sker hos naboen, vi ignorerer et blåt øje, men heldigvis så nogle forbipasserende i byen Huancayo i Peru ikke til den anden side, de reagerede!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det viste sig hurtigt, at "manden" kun var modig, når det drejer sig om kvinder. Da de forbipasserende i et forsvar af hans offer begyndte at angribe ham, mistede han hurtigt sin selvsikkerhed ... Heldigvis havde pigen så meget omløb i hovedet, at hun ikke begyndte at forsvare ham. Det sker desværre ofte, at voldsofre bagefter beskytter deres bødler. Men ikke denne gang! Pigen forlod ham omgående, og vi håber, at hun ikke vender tilbage.

Det er opløftende, at helt fremmede mennesker reagerede på mandens adfærd. Derimod er det kedeligt, at de overhovedet blev nødt til at intervenere. Derfor har vi en appel til alle forældre – opdrag jeres sønner til at vise respekt og kærlighed. Hvis børn fra de er små lærer at respektere kvinder og piger, vokser de ikke op til mænd, som bokser på dem.

Del denne post på Facebook, hvis I også synes, at folk bør reagere i den slags tilfælde! Lad alle se, at voldsmænd får deres straf.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x