logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Regeringen i Korea har uden held i forbindelse med Olympiaden forsøgt at standse handlen med hundekød ...

De Olympiske Lege er en begivenhed, som tiltrækker millioner af turister, som bortset fra de attraktioner, der er forbundet med sportsbegivenhederne, også har mulighed for at gøre sig bekendt med de lokale lækkerbiskner. I Sydkorea regnes hundekød imidlertid desværre for en sådan lækkerbisken. I byen Pyeongchang kan gæsterne spise kødet i hele 10 restauranter.

Efter massive protester og skarp kritik fra blandt andet sportsfolk har regeringen i Korea appelleret til restauranterne om at undlade at servere hundekød, så længe de Olympiske Lege står på, men desværre er det kun 2 af 12 restauranter, som har imødekommet myndighedernes anmodning.

Det anslås, at der i Sydkorea årligt spises omkring 2 millioner hunde. Mange sportsfolk er kommet med en skarp kritik af denne praksis, b.la. Charlotte kalla, den svenske olympiske mester i skiløb.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Heldigvis er der håb om, at denne procedure bliver mindre populær i fremtiden. Den unge generation af koreanere anser hunde for at være kæledyr, og er således holdt op med at spise kød fra hunde.

Dyrerettighedsforkæmpere har i forbindelse med de Olympiske Lege gjort brug af muligheden for at forstærke presset på regeringen samt overbevise samfundet om, at folk ikke bør spise hundekød. Adskillige organisationer hævder, at hundene opdrættes under dårlige forhold, bliver slået og dræbt på en brutal måde.

Del venligst dette med andre, hvis du er modstander af, at mennesker spiser hundekød.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x