logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hvordan kan man overse sådan noget?! Det koger blandt internetbrugerne.

På Facebook kunne ses et billede af en hundepote, noget som fik det til at koge blandt internetbrugerne, særligt de, som har hund. Den lille hund fra det omtalte billede har tilsyneladende en særdeles uopmærksom herre, når denne ikke har bemærket, hvordan dyret lider ... Samme situation (i mindre omfang) kan enhver hund blive udsat for under en spadseretur.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hunden havde en usandsynlig mængde flåter siddende i trædepuderne! Normalt finder man dem bag hundens ører eller i armhulerne, men disse flåter havde valgt et atypisk sted ... Dyrlæger minder om, at flåter kan være særdeles farlige for dyret! Ikke bare bærer de sygdomme med sig, men de svækker også dyret, når de nærer sig ved dets blod. Hunden mister appetitten og energien, bliver mere og mere modløs, og virker, som om den er syg. I stedet for at styrte afsted til dyrlægen, er det imidlertid bedre om aftenen at tjekke, at vores ven ikke har fået flåter.

Det samme vedrører sådan set mennesker – flåter kan nemlig lige så godt vælge mennesker som deres forrådskammer.

Lad os være agtpågivende, så vi ikke senere får dårlig samvittighed over, at vi har overset noget så åbenlyst hos vores firbenede venner.

Del absolut denne artikel med de af jeres bekendte, som har hund.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x