logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Det er svært at tro på, men skuespillerinden fra "Borte med blæsten" fylder ... 101 år!

Nogle film er simpelt hen tidløse, og hertil hører uden tvivl Victor Flemings "Borte med blæsten". Den melodramatiske film fra 1939 er en filmudgave af Margaret Mitchells roman af samme navn. Bogen var dengang så populær, at filmen blev lavet blot tre år efter første udgave af denne! Desværre er det kun Olivia de Havilland der er tilbage af den berømte trio. Vi minder om, at Olivia de Havilland spillede Melania Hamilton, Vivien Leigh lagde krop til Scarlett, mens den uforglemmelige Clark Gable blev spillet af Rhett Butler).

Olivia spillede i alt med i 49 film, modtog to gange en Oscar for bedste hovedrolle, og havde uomtvisteligt et spændende liv, hvilket hun med et smil på læben minder om i anledning af sin 101 års fødselsdag! Vi må erkende, at Olivia fortsat ser glimrende ud!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Skuespillerinden blev født i Japan, hvor hendes far arbejdede som britisk diplomat. Senere flyttede familien til Californien, så Olivia havde her mulighed for at udvikle sin karriere. Hun bor i dag i Frankrig.

Kan I huske hendes rolle i "Borte med blæsten"? Måske er skuespillerindens fødselsdag en god mulighed til at se denne kultfilm endnu en gang? :)

Del denne artikel med andre fans af "Borte med blæsten".

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x