logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Brudgommen forstod ikke, hvorfor hans forlovede blev tilbage bagerst i kirkeskibet. Da hun løftede hænderne, vidste han, at han ikke kunne holde tårerne tilbage.

27.01.2018 - Elizabeth og Scott fra Sydney glemmer aldrig denne dato. Det var den dag, de blev gift. Bryllupper er i sig selv magiske, men Elizabeth gjorde noget, som fik Scott til at føle, at dagen havde endnu større betydning.

Scott er døv ... Han begyndte at miste hørelsen, da han var 5 år gammel, og 3 år senere var den helt væk. Dette gjorde, at han havde problemer med at etablere venskaber, og han var sikker på, at han aldrig fandt nogen, som ville elske ham ... Han lærte sin fremtidige kone at kende gennem Tinder, en datingportal på Internettet. Scott og Elizabeth skrev en masse sammen, og efter første møde vidste de, at der var tale om kærlighed. De blev gift to år senere. For sin elskedes skyld begyndte Elizabeth at lære døvesprog, og til brylluppet havde hun forberedt en helt speciel overraskelse.

Tre måneder inden brylluppet begyndte Elizabeth i hemmelighed at lære teksten til sang, sådan at hun kunne "synge" den på et sprog, som var forståeligt for den døve forlovede. Der var tale om Christina Perris romantiske sang med titlen "A Thousand Years".

Da Scott så, hvilke anstrengelser Elizabeth havde lagt i at lære sangen, kunne han ikke holde tårerne tilbage.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Denne optagelse med sit smukke budskab er nu set over 400.000 gange! Brudeparret er lykkelige over, at videoen er blevet modtaget så entusiastisk. Elizabeth glæder sig særligt over de dejlige beskeder hun får på sociale medier fra forældre til døve børn. Det er for dem et håb om, at deres børn en gang vil finde kærligheden, på samme måde som Elizabeth har forelsket sig i Scott.

Det er værd at se og dele en så smuk optræden ...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x