logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

I et anfald af ondskab fik hendes far og stedmor hende til at se grimmere ud, fordi de ville hævne sig på hendes mor.

Der er ikke nogen der som teenagere er følsomme med hensyn til deres udseende, og derfor er det nødvendigt at behandle emnet med stor forsigtighed, så barnet ikke mister den selvsikkerhed, det er ved at opbygge, eller pludselig får en masse komplekser over sit udseende og væremåde. Det er den 13-årige Kelseys mor, Christin Johnson, fuldt ud bevidst om. I anledning af fødselsdagen tog Christin datteren med til frisøren. Fødselsdagsbarnet var lykkelig ved at følge sin forvandling, men hendes glæde forvandlede sig hurtigt til bitre tårer. Kelsey tog på besøg hos sin far og stedmor (forældrene er skilt), og der oplevede hun noget ufatteligt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Sådan så Kelsey ud efter sit fødselsdagsbesøg hos frisøren. Hun var virkeligt henrykt over det, som frisøren havde gjort, men hendes far og hans nye kone brød sig ikke om ændringerne. Parret klippede pigens hår af, idet de forklarede, at "man må bære konsekvensen af sine handlinger". På trods af at Kelsey tiggede dem om at stoppe, klippede de hendes hår helt kort.

Den 13-årige skammer sig nu så meget over den måde hun ser ud på, at hun ikke vil vise sig offentligt. Hendes mor offentliggjorde disse billeder, og krævede, at det nu er de voksne, der må bære konsekvenserne af deres handling ... Både hendes ex-mand og hans nye kone arbejder indenfor brandvæsnet, og de er indtil videre suspenderet fra arbejdet uden løn. De sociale myndigheder har også engageret sig i sagen. Vi håber, at det par som gjorde pigen ondt, vil få en hård straf. Man kan ikke hævne sig på et barn, på grund af et dårligt forhold til sin ex.

Når et forhold går i stykker, er barnets tarv det vigtigste, og ikke det had som nogle gange eksisterer mellem de tidligere partnere. Vi har en moralsk pligt til at være ansvarlige forældre! Er du enig? Så del dette!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x