7 produkter fra Kina, som man skal holde sig væk fra.
4. Svampe
Her vender temaet pesticider igen tilbage ... Desværre er der ikke nogen, som kontrollerer, under hvilke betingelser svampene dyrkes, eller hvilke mængder kemi de sprøjtes med. Særligt de kinesiske champignon indeholder store mængder kemiske substanser.
5. Ris
Det mest populære originale produkt fra Kina er fortsat ris, selv om FN's sundhedsorganisation WHO i 2013 informerede om, at der er en urovækkende høj mængde cadmium i disse; vi udsættes altså her for dette usædvanligt giftige grundstof! Der er også set eksempler på, at mellemmænd har blandet plastik i risen, men prisen er selvfølgelig lav ...
6. Grønærter
Disse ærter er ren kemi! Der benyttes ofte klor (det samme som i svømmebassinet) som konserveringsmiddel. Det er ikke nok, at de kinesiske ærter forhindrer optagelsen af calcium, de øger også risikoen for kræftsygdomme. Hvis I tilbereder ærter, så kan I se, hvordan vandet bliver unaturligt grønt – det er ærterne, som frigør den kemi, som de er dækker med, for at have en appetitvækkende farve.
Del ubetinget denne artikel med jeres bekendte!