logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Migræne? Sukkersyge? Forhøjet blodtryk? Overvægt? Verdens billigste kur hjælper på alle problemerne!

Man behøver ikke have opfundet den dybe tallerken for at vide, at vand er en ubetinget nødvendighed for liv, men på trods af dette er det stadig mange, som ikke er klar over, hvor vigtigt det er, at organismen tilføres den nødvendige mængde vand, sådan at den kan fungere effektivt. Japanerne har i årevis anvendt en traditionel kur, som består i at drikke hele 4 glas vand hver morgen. Det har indflydelse på helbredet og udseendet!

Som det er bekræftet af undersøgelser gennemført af den japanske helbredsorganisation er netop indtagelsen af vand på tom mave hemmeligheden bag japanernes lange liv! Hvis I drikker 4 glas vand hjælper det b.la. på:

- migræne,
- menstruationssmerter,
- svimmelhed.

En 30-dages kur hjælper med at nedsætte blodtrykket, en 10-dages kur helbreder en maveinfektion, og på 30 dage normaliseres sukkerniveauet. Det lyder godt, ikke også? Nedenfor kan I læse, hvordan man gennemfører kuren.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det første man foretager sig, efter at være vågnet op, bør være at drikke 4 glas vand (4x16 centiliter). Herefter kan man børste tænder (hvis du børster tænder inden morgenmaden), men man skal absolut vente 45 minutter med at spise eller drikke noget.

Efter 45 minutter kan man gå i gang med morgenmaden. Bemærk! Efter hvert måltid skal man vente mindst to timer med igen at spise eller drikke noget. Samtidigt kommer vi også til at tabe os!

Du får mere at vide på næste side.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x