logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Pres næven sammen, og se, hvad det fortæller om dig!

I mange tilfælde reagerer vores krop instinktivt, og sådan er det også, når vi knytter næven. Der er ingen, som har lært os, hvordan vi skal gøre; enhver af os presser simpelt hen hånden sammen på sin bestemte måde. Det er en mulighed for os, for at lære noget nyt om os selv ...

Alle fingrene presset ind over tommelfingeren

Hvis du knytter næverne på den måde, som det ses på billedet, er du efter andres mening kreativ og intelligent. Andre bliver nemt grebet af din entusiasme og smittende glæde. Alle værdsætter din følsomhed og kunstneriske evner.

Fornuftigt nok ser du dig selv - som et roligt og forsigtigt menneske, der elsker naturen og foretrækker at tie stille, frem for at sige noget under indtryk af negative følelser. Du er heller ikke særligt meget for stormfulde forhold, du holder mere af fred, hjemmets hygge og et øjebliks afslapning, med det menneske, du elsker. Du tilgiver hurtigt, hvis nogen gør noget mod dig, men du søger selv, ikke at gøre noget ondt mod andre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tommelfingeren over de andre fingre

I andres øjne er du et sympatisk menneske, som let vinder tillid, for du har karisma. Folk sætter normalt pris på dig, nogen beundrer dig ligefrem, for du er intelligent, ærlig, gavmild og behagelig at være sammen med. Du bliver beundret for den måde, du værdsætter dig selv på. Du er også lidt som en kamæleon, du kan tilpasse dig enhver situation, men aldrig i strid med dine egne værdier.

Der er ikke så mange, der ved, at du i realiteten ofte plages af angst, du er særdeles følsom, og er bange for at komme til at blive såret. Du værdsætter gensidighed, altså ikke kun at give, men også at modtage. Det er svært for dig at frigøre dig fra fortiden, og derfor har du svært ved at åbne dig for nye forhold.

Tommelfingeren på en enkelt finger

Efter andres mening er din stærke side din intuition og forestillingsevne. Dine bekendte bemærker din generøsitet, ærlighed, og også usikkerhed, når der er noget, du ikke bryder dig om. Du kan lide at lære nye mennesker at kende og få nye oplevelser, hvilket gør, at du nogen gange er utålmodig. Du har masser af godt humør, hvilket tiltrækker andre mennesker. Du er den fødte leder.

Du vurderer også dig selv til at være en person med en god portion selvtillid, men samtidig udviser du hæderlighed og respekt for andre, og du kan lide at gøre gode gerninger. Dette sidste giver dig nogen gange problemer, for der er mennesker, som udnytter din godhed. Heldigvis føler du intuitivt, når nogen har dårlige hensigter overfor dig. Når det drejer sig om følelser, foretrækker du, ikke at tale om dem.

Send denne test til dine bekendte!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x