logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En hjemløs mand fandt en check på et helt vanvittigt beløb, og ... afleverede den til ejeren. Til gengæld ventede der ham en fantastisk belønning.

Husk på, at der findes sådan noget som karma, og historien om Elmer Alvarez er netop et fremragende eksempel på dette fænomen! Da Elmer på gaden fandt en check på 10.000 dollar (omkring 65.000 danske kroner), som nogen havde tabt, kunne han have prøvet på at indløse checken og beholde pengene ... I stedet gik han i gang med at lede efter den person, som havde udstedt checken, hvorefter han kunne aflevere hittegodset. Ejendomsmægleren Roberta Hoskie værdsatte Elmers hæderlighed og energi, og viste sig at være lige så storslået som den hjemløse!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Roberta, som en gang selv har prøvet at være hjemløs i et kort stykke tid, besluttede sig for at takke Elmer for hans uselviske hjælp. Kvinden inviterede ham til sit kontor, for at takke ham officielt, og hun informerede ham også om de ændringer, der var i vente! :)

Kvinden havde fået fat i sine bekendte, og takket være dette var Elmer Alvarez, der taler spansk og hakkende engelsk, blevet tilmeldt et engelskkursus, et specialarbejderkursus og ... har fået en aftale om en ansættelsessamtale! Men hermed er det ikke slut! Elmer og hans kæreste kan flytte ind i en lejlighed, hvor huslejen er betalt for 6 måneder frem i tiden. Derefter vil parret forhåbentligt selv kunne betale husleje og regninger uden problemer.

Roberta, som en gang selv har prøvet at være hjemløs i et kort stykke tid, besluttede sig for at takke Elmer for hans uselviske hjælp. Kvinden inviterede ham til sit kontor, for at takke ham officielt, og hun informerede ham også om de ændringer, der var i vente! :)

Kvinden havde fået fat i sine bekendte, og takket være dette var Elmer Alvarez, der taler spansk og hakkende engelsk, blevet tilmeldt et engelskkursus, et specialarbejderkursus og ... har fået en aftale om en ansættelsessamtale! Men hermed er det ikke slut! Elmer og hans kæreste kan flytte ind i en lejlighed, hvor huslejen er betalt for 6 måneder frem i tiden. Derefter vil parret forhåbentligt selv kunne betale husleje og regninger uden problemer. Robert forstår bedre end nogen anden, hvor lidt der skal til, for at ende på gaden eller ... gøre karriere. Takket være hans ærlighed er hele hans liv blevet ændret. Karma vender tilbage!

Del denne usædvanligt inspirerende historie!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x