logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Tjeneren vidste ikke, at han bliver filmet af en af kunderne. Denne video, hvor det ses, hvordan han nærmer sig en kvinde i kørestol, er blevet afspillet i hele verden.

Vi ved, at den slags situationer bør være ganske almindelige dagligdags forseelser, og der er ingen grund til at være så henrykt over et normalt empatisk menneske. Men den grå virkelighed viser dog, at alt for mange er for fortravlede og stressede, til at gøre noget for andre mennesker. Vi tror derfor, at det er værd at skrive om, når nogen udviser følsom og venlig adfærd!

I restauranten var der en af medarbejderne, som bemærkede en handikappet kvinde, der tydeligvis havde problemer med at spise selvstændigt. Uden at spekulere nærmere over det gik den unge mand over og begyndte at hjælpe hende med maden. Han troede ikke, der var nogen, som lagde mærke til det, men der tog han helt fejl ...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I restauranten sad også dr David Jones, som optog hele scenen og offentliggjorde den på Youtube, med det samme formål som vi – er slå på tromme for gode og uegennyttige gerninger!

Værd at dele denne inspirerende historie!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x