logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Brak Efter at de trofast har tjent soldaterne i hæren skal tre belgiske hyrdehunde aflives. Det må de ikke få lov til!

Hunde har i mange år sat livet på spil og tjent deres mennesker i politiet eller hæren. Desværre bliver dyrenes offervillighed, godhed og intelligens ikke værdsat på den rigtige måde. Tyske og belgiske fårehunde, som ofte trænes til at løse politi- og militære opgave, bliver ofte aflivet, efter at deres arbejdsliv er slut. Tre belgiske hyrdehunde, som er blot 9 år gamle, står nu overfor samme skæbne. Årsagen? Kevin, Dazz og Driver er nu på en velfortjent pension, men i stedet for at finde et kærligt hjem, får de en dødelig indsprøjtning hos dyrlægen, med mindre vi i fællesskab er i stand til at råbe myndighederne op!

Frivillige fra organisationen "Warrior Dog Foundation" gør, hvad de kan, for at redde hundene. Der er fundet mennesker, som er villige til at tage hundene til sig, selv om hæren påstår, at ingen ønsker at have så farlige hunde under deres tag. Kevin, Dazz og Driver er fuldstændig sunde og raske, så der er ingen medicinsk grund til at aflive dem.

Blot få dage efter at sagen er blevet offentliggjort af dyreretsforkæmpere, har over 150.000 mennesker underskrevet en begæring om at benåde disse firbenede soldater for deres dødsdom. I har også mulighed for at skrive under HER.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hunde, der har brugt hele deres liv på at redde menneskeliv, bør ikke slutte deres tilværelse på en så uretfærdig måde. De har ret til hvile, masser af kærlighed og et fredfyldt hjem. Det er på tide at ændre de umenneskelige principper, som hersker i hæren!

Underskriv en begæring og del denne post. Offentligheden må gøres opmærksom på, hvad der sker med hundene, efter at de har afsluttet deres tjeneste, og i de fleste lande får de ikke en retfærdig behandling ...

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x