logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Naboerne kunne ikke forstå, hvorfor manden smed næsten nye ting i affaldscontaineren. En lille dreng opdagede hans hemmelighed.

Naboer kan nogen gange være en sand plage, specielt de, som gerne vil vide alt; eller de som ofte skændes højlydt, hører høj musik eller er vilde med at holde fester i hjemmet. Der er også masser af brokkehoveder, som aldrig er tilfredse med noget som helst, og ved første øjekast kunne det virke som om, denne ældre herre fra optagelsen er sådan en ubehagelig nabo. Men man skal ikke lade sig snyde af første indtryk!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den ældre herre observerer opmærksomt (selvfølgelig gennem gardinet), hvad der foregår hos naboerne, men han har ikke nogen dårlige hensigter. Når han ser en mor, som er ked af det, fordi hendes søn har ødelagt en kaffekande, køber han, uden at tænke over det, en ny, og foregiver ... at det er hans gamle køkkentøj, som han netop er på vej til at smide ud, netop når han møder moren med sønnen. På denne måde lykkes det den aktive nabo at give en gave, uden af modtageren er klar over baggrunden.

Der var imidlertid en enkelt, som fandt ud af denne atypiske julemands hemmelighed. Vi garanterer for, at det er værd at se denne video! :)

Værd at dele denne inspirerende optagelse! :)

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x