logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da alarmcentralen modtog et opkald fra en 19-årig far, vidste de, at der var noget i hans forklaring af hændelsesforløbet, som ikke hang sammen ... Deres intuition slog ikke fejl!

Ambulancereddere, sygeplejersker og læger støder dagligt på tilfælde, som får dem til at overveje, om de kvæstelser de ser, er fremkommet ved en ulykke, eller om et barn måske kan være offer for vold i hjemmet. En mistanke, som viser sig at være forkert, kan kaste en skygge over hele barnets fremtid, og også over forældrenes liv. Denne gang var der imidlertid ikke nogen, som var i tvivl om, at det, der var hændt, var langt værre end et uheld ...

Det var den blot 19-årige far, Clint Nokes, fra Utah i USA, som ringede til alarmcentralen. Den unge mand råbte ind i telefonen, at hans 7 måneder gamle baby, Hudson, ikke trækker vejret. Barnet blev med det samme bragt på hospitalet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den lille drengs far hævdede, at Hudson ikke bøvsede, efter at have spist, og pludselig begyndte det hele at gå galt - Hudson holdt op med at trække vejret. Det var formodentlig også på det tidspunkt Clint ringede til sin kæreste, Hudsons mor, Krista Larsen.

Ambulanceredderne, og senere hospitalspersonalet, troede imidlertid ikke på Clints version af begivenhederne. En obduktion af den afdøde dreng bekræftede deres frygt.

Drengen var blevet tævet brutalt! Han havde kvæstelser i hovedet, revner i kraniet, adskillige blå mærker fra slag i hovedet og på brystkassen; det var også kommet til indre blødninger.

Til sidst brød den 19-årige far sammen og tilstod. Fyren hævdede, at han mistede selvkontrollen, da han ikke var i stand til at få den grædende Hudson til at falde til ro på en normal måde. Det er ikke første gang, den unge far ikke var i stand til at tæmme sin aggressive adfærd. Hudson havde adskillige tegn på gamle kvæstelser på kroppen.

Det er ikke alle, som bør blive forældre, men alle bør reagere, når de ser, at der sker noget slemt med et barn!

Lad os ikke være bange for at reagere, hvis vi ser tegn på, at et barn bliver mishandlet! Senere kan det vise sig at være for sent ...

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x