logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Mens han havde travlt med at skrabe sne af bilen, ventede hans kone og børn på ham inde i bilen. Det kom til en frygtelig tragedie!

Vinterperioden er uopløseligt forbundet med at skrabe is og sne af bilens rude, spejle og lygter. Det viser sig imidlertid, at sneskrabning kan have frygtelige konsekvenser, hvis vi ikke er klar over de farer, der lurer. Det måtte en familie fra New Jersey desværre opleve på egen krop.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Sasha Lynn Rosa tændte for motoren, for at få varmet op inde i bilen. Hun vidste ikke, at udstødningsrøret var tilstoppet af en tyk prop af sne. Det kom til forgiftning med benzindampe. Desværre kiggede den 23-årige kvindes mand først ind i bilen, efter at han 20 minutter senere var færdig med at rydde sneen af bilen. Her fandt han den bevidstløse Sasha og den et år gamle søn. De døde begge i bilen. Parrets treårige datter kom i kritisk stand til hospitalet, hvor lægerne kæmper for hendes liv.

Lad os huske på, at det ikke er uden grund, at kulilte kaldes den stille dræber! Der er ingen lugt, smag eller farve, men den er i stand til at dræbe i løbet af få minutter.

Af hensyn til vores nærmestes og vores egen sikkerhed bør vi altid sikre os, at udstødningsrøret ikke er tilstoppet af sne!

Del ubetinget denne advarsel med jeres bekendte!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x