logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En teenager med Downs syndrom hoppede uden tøven i havet og fik reddet to piger fra at drukne.

Ifølge den polske nobelpristagers Wisława Szymborskas smukke digt "Vi ved så meget om os selv, som vi har prøvet". Reelle helte viser deres sande mod når de står i situationen. I lyset af reel fare, vil de risikere deres helbred og liv for at redde en anden uden, at så meget som at blinke.

En 17-årig dreng med Downs syndrom - Valerio Catoia. I juli var han på stranden med sin far og søster, da han så to piger i alderen 10 og 14 år, der begyndte at drukne. Valerio tøvede ikke. Han løb med sin far ned til havet for at redde pigerne. Da redningsmændene ankom til stranden, havde Valerio og hans far sikkert trukket dem ud af vandet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Havde det ikke været for modet hos drengen og hans far, kunne denne historie have været endt tragisk. De to unge piger kunne ikke overvinde den stærke strøm i havet og begyndte at drukne. Nu er Valerio applauderet som en helt. Han mødtes med den italienske sportsminister Luca Lotti. Han modtog en medalje fra ministeren for sit mod.

Valerios forældre fortæller at han kunne lide at svømme fra en tidlig alder. Han begyndte at svømme i en alder af 3 år. Nu træner han ofte i poolen, hvilket gør ham til en god svømmer. Han deltog endda i Special Olympics, som er en sportsbegivenhed for sportsudøvere med et fysisk handicap. Nu har drengens forældre en anden grund til at være stolte!

Valerio Catoia er en sand helt. Han viste man kan være en helt, selv om han er handicappet. Vi er meget imponerede over hans mod og fysiske kondition!


Nedenfor kan du se hans møde med Italiens Sportminister.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x