logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Forældrene besluttede sig for at optage, hvordan deres datter legede med hunden. Denne video er blevet set af 13 millioner mennesker.

Jeg kan ikke forestille mig en barndom uden hund. Det er trods alt vores bedste venner. Og børn elsker at lege med hunde. Selvfølgelig skal man udvise forsigtighed, specielt mens børnene er små. Men en venlig hund kan være en kilde til de mest fantastiske lege. Og sådan er det helt sikkert i tilfældet med lille Laura og den charmerende Charlie.

Laura og Charlies første møde fandt sted, lige efter at pigen var blevet født. Lauras forældre lærte endda Charlie, hvordan han skulle gynge vuggen, hvor den nyfødte lå.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Men der er en ting, som de helt sikkert ikke var nødt til at lære Charlie – at elske Laura. I filmen skriver familien: "Vi lærte den at spille på tangenter, hvordan man slukker lyset, hvordan man dækker Laura med et tæppe og hvordan man vipper vuggen. Men det har aldrig været nødvendigt at lære den at elske vores datter."

På filmen kan man i øvrigt selv se, at pigen og hendes bedste ven udgør et særdeles velfungerende par. Se filmen, og find ud af, hvordan de tilbringer tiden sammen.

Vi håber, I vil synes om denne optagelse:

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x