logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

96-årig mand give sine råd med på vejen til et lang liv. Her er 7 ting, du bør stoppe med at gøre.

De fleste mennesker vil gerne leve et langt liv, selvfølgelig sunde og raske. Men det er desværre ikke alle som når det. Forskere ved, hvordan man skal leve, og hvad man skal undgå for at maksimere sit liv. Men nogle gange er det råd fra en erfaren person, det er den bedste kilde til viden. I sidste ende kan det faktum, at nogen har levet i næsten 100 år, bevise, at han ved, hvad han taler om.
I dag lever de fleste mennesker i stræben efter penge. Vi er under konstant pres. Alle kræver mere og mere fra os. Vi lever hurtigere og hurtigere med mindre og mindre tid til os selv. Det er svært at finde et øjeblik for sig selv og for sit helbred. Nogle gange er det dog værd at reflektere over, hvad der er vigtigt i vores liv.

Den 96-årige mand fra i Hamborg har i et interview med Emotion fortalt hemmeligheden bag hans lang liv. Han talte om, hvad der skal ændres for ikke at skade sit helbred. Nedenfor er 7 punkter, som han ændrede.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

1. Undgå stress.
Selvfølgelig let at sige, sværere at gøre. Men sandheden er, at en lille smule stress kan være meget gavnlig og stimulerende, mens kronisk stress i store mængder kan skade. Undgå stress vil helt sikkert påvirke vores liv. Det er værd at overveje, om alle de situationer, hvor vi er stressede, er værd at leve med.

2. Sov ordentligt.
Vi bør sove i 8 timer. Vi bør bestemt ikke flytte vores søvn til senere. Hvis du skal stå op tidligt om morgenen så gå i seng tidligt. Selv liggende i sengen med lyset slukker hjælper kroppen med at genvinde sin nødvendige styrke. Kronisk søvn mangel forårsager et signifikant fald i vital styrke og koncentration. På den anden side har søvn en positiv effekt på længden af vores liv.

Fortsæt til næste side for at læse mere

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x