logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Sygeplejersken havde ikke forestillet sig, at hendes lille patients forældre skulle se det, men til sidst kan pigens mor ikke holde det ud længere, og ønsker at beskrive det, hun hver dag ser på hospitalet.

Forældrene til den lille Sophie gennemlevede en situation, som alle forældre er bange for ... På grund af åndedrætsvanskeligheder havde lægerne fejlagtigt diagnoseret den lille pige med astma. Inden det lykkedes at foretage en allergitest, holdt Sophie op med at trække vejret ... Ambulancen sørgede for, at hun med det samme kom på hospitalet, og der blev der gennemført flere undersøgelser, som denne gang viste den virkelige årsag til Sophies helbredsproblemer.

Pigen lider af lymfeknudekræft. Det er tale om en aggressiv kræftform i blod og lymfesystemet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Siden ambulance bragte hende til hospitalet, er Sophie ikke kommet ud igen ... Hun har gennemgået kemoterapi, og nu venter der hende endnu en operation. Hendes forældre, Shelby og Jonathan, er på hospitalet hver dag. Takket være dette ser de det, som ofte ikke bemærkes af folk, som kun kommer en enkelt gang på afdelingen ...

Shelby besluttede at skrive, hvad hun synes om sygeplejerskernes arbejde. Hendes post er blevet anbragt på en internetside, som beskæftiger sig med datterens kamp mod sygdommen (link under billedet), og er blevet læst og kommenteret overalt på Internettet. På næste side kan I se, hvad årsagen var til dette!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne