logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Undersøgelser har bevist, at denne metode er bedre end medicin til at bekæmpe hovedpine, og den virker allerede efter 5 minutter!

Det er ikke altid, vi lige har en hovedpinepille, når vi skal bruge den. Og selv hvis vi har forsynet os, så er det ikke sikkert, at vi har lyst til at belaste maven med kemi. Heldigvis har undersøgelser bevist, at de naturlige alternativer er lige så effektive (eller endda endnu bedre).

Slip af med hovedpinen på blot 5 minutter, uden at fylde dig med piller. Zoneterapi, en behandlingsmetode som er kendt fra Kina, var allerede i brug for 7.000 år siden. Den består i berøring, strygning, tryk og banken på nærmere bestemte områder på menneskekroppen. Effektiviteten af zoneterapi i bekæmpelse af kronisk hovedpine er bevist i et eksperiment, som i 2003 blev gennemført i Taiwan. 28 personer tog del i den kliniske undersøgelse, som blev delt op i to grupper. En af grupperne tog muskelafspændende medicin, mens den anden gruppe anvendte zoneterapi. Resultaterne viste, at den gruppe, som anvendte zoneterapi, havde afgjort bedre resultater (32.9+/-26.0) end den gruppe, som havde anvendt muskelafspændende medicin (55.7+/-28.7). De bedre resultater ved zoneterapi blev bekræftet af en kontrolgruppe, seks måneder efter at undersøgelsen var afsluttet. Den måde det gennemføres på er ganske enkel. Man skal blot sætte sig behageligt tilpas og slappe af. Derefter masserer man forsigtigt med cirkelbevægelser de viste punkter (6) gennem 30 til 60 sekunder.


1.YINTANG

Også kendt som det tredje øje befinder sig mellem øjenvipperne øverst på næseroden. Massage på dette sted hjælper ikke bare på hovedpine, men ligeledes på trætte øjne.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. ZAN ZHU

Zan Zhu er to punkter, som befinder sig netop der, hvor øjenbrynene begynder. Massage på dette sted hjælper med at bekæmpe smerter som stammer fra bihulerne.

3. YINGXIANG

Disse punkter befinder sig under kindbenene, på begge sider under næsen. Massage af disse punkter hjælper med at bekæmpe smerter forbundet med stres, spændinger og tænderne.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x