logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

6 brødre blev mobbet i skolen på grund af deres lange hår. Se hvad de gjorde!

For mange mennesker er en piger forbundet med langr hår og drenge med kort. Hvis et barn afviger fra "normen", bliver det udsat for spydige kommentarer fra sine jævnaldrende, og ofte selv fra voksne ...

Desværre har børnene i Phoebe Kannisto i New York fundet ud af det. Phoebe og hendes mand har en 10-årig søn, 8-årige tvillinger, 5-årige trillinger og en 2-årige datter. Faktum er at en så stor familie fanger opmærksomheden hos andre. Ikke nok med det, så har alle (eller rettere havde) langt hår af en bestemt grund!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

De ældste sønner var venner med en dreng, der døde af kræft. De ønskede at hjælpe andre børn, der var syge, og derfor besluttede de at lade håret gro for derefter at klippe det og sende det til en peruviansk organisation, der producerer parykker til mennesker efter kemoterapi.

I alt gav familien så meget som 5 meter hår væk! Drengene klarede modigt ubehagelige kommentarer og dårlig behandling fra deres mindre følsomme venner... De erkender at det var det værd! Stort bifald til dem alle sammen!

Hvis du har lyst til det, kan du se på optagelsen:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne