logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hun havde hørt rygter om en hund, der om aftenen gik op i bjergene. Hun besluttede at tjekke det ud og lavede en fantastisk opdagelse!

Trinity Smith havde hørt fra flere mennesker om en hund, der angiveligt levede vildt i Colorado bjergene. Den unge kvinde elsker hundene og kunne ikke forestille sig ikke at tjekke disse oplysninger, selvom hun var sikker på at det var en rene rygter, da der ikke var nogen huse i nærheden. Trinity troede, at det drejde sig om en coyote, men med ven Sean Nichols besluttede de at tage en tur op til bjergene.

Parret tilbragte mere end tre timer i bjergene, uden at se nogen hund. De skulle til at give op - trods alt troede de ikke rigtigt på historien om en bjerghund - da de hørte uventet noget.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Historien var sand! Trinity og Sean fandt en mager hund. De skulle bære ham ned af bjergene, fordi han ikke kunne gå alene. Parret vidste det endnu ikke, men i nogle uger søgte Chloe efter den 14-årige Suni. Det viste sig at seks uger tidligere var Suni blevet skræmt og løb væk fra Chloe under en tur. Efter den uheldige begivenhed ledte hendes ejer efter hende hver dag, indtil hun mistede håber... Heldigvis beskrev Trinity hele situationen i sociale medier og blev hurtigt kontaktet af Chloe.

Sunis ejer skulle til supermarkedet for at købe mad til deres anden hund, da de på Facebook læste om den fundne hund. Bare for at tjekke ringede de det angivne nummer og det var deres elskede hund! Chloe fandt sin hund.


Parret kørte straks ud til hende.


På næste side kan du læse om hvordan denne historie sluttede.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne