logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Han fandt ud af, at hans kone havde en affære. Han ventede med sin hævn, til hun havde fødselsdag ... DENNE gave glemmer hun med garanti aldrig!

Vi finder utroskab overalt, så det skulle ikke undre os, om denne historie, som kredser rundt på Internettet, er sand!

Den, som bliver bedraget, føler, at noget er galt, uanset om det er manden eller kvinden der er utro. Manden beskriver sin tvivl med hensyn til sin elskede kvindes troskab på denne måde:

"Jeg havde i længere tid haft indtryk af, at min kone havde en affære. Hun så usædvanlig glad ud, når hun modtog en SMS, og de begyndte at komme oftere og oftere. Når jeg spurgte, hvem der havde skrevet, gemte hun telefonen i tasken, og svarede, at det var fra hendes bror. Hun begyndte at arbejde mistænkeligt meget, og når jeg ringede til hendes kontor, svarede en imødekommende kollega, at hun var gået for 3 timer siden. Pludselig begyndte hun at bruge en anden parfume og lægge mere vægt på, hvordan hun var klædt på ... Hun begyndte også at behandle mig som en idiot – og det var dråben, der fik bægeret til at flyde over. Da hun endnu en gang forklarede, at hun lige skulle ud og købe ind til middagen klokken 10.30 om formiddagen, og vendte hjem før midnat i en tilstand, som viste at hun havde fået mindst et par glas, besluttede jeg, at nu er det nok! Jeg gjorde det imidlertid på min egen måde ...

Hvis jeg skulle give et godt råd efter mange års ægteskab og dårlige erfaringer, så ville jeg anbefale at hyre en privatdetektiv. Hvis I er sikre på, at ægtefællen bedrager jer – så kom i gang! Detektiven indhenter beviser, som er gode at have under skilsmissen".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Måske er det underligt, men jeg lod som om, jeg virkeligt var dum, og ikke kunne regne noget ud. Af to årsager ønskede jeg at vente, til min kone havde fødselsdag – for at detektiven kunne samle så mange beviser som muligt, for jeg havde ikke tænkt mig at betale denne kvinde så meget som en bøjet femøre – og for det andet, for at tage hævn med stil. En tredje grund var mere praktisk – jeg skulle finde en ny lejlighed og ordne en række praktiske forhold. Når alt kom til alt, skulle jeg til at begynde et nyt liv på min kones fødselsdag!


Min kone havde selvfølgelig ikke lyst til at tilbringe fødselsdagen sammen med mig. Hun sagde leende, at hun ikke havde lyst til at huske på, at hun var ved at blive ældre, og foretrak at blive hjemme for at gøre rent, men hun prøvede samtidigt at overtale mig til at tage på en weekendtur med vennerne. Den naive kvinde vidste ikke, at jeg havde fundet den champagne, hun havde købt til den specielle anledning ... Hun vidste heller ikke, at jeg havde ringet til hele hendes familie og alle venner, for at invitere dem til fødselsdagen, som skulle være en overraskelse for hende. Det var ondskabsfuldt, jeg ved det, men jeg glædede mig så uendeligt ved tanken om, hvilken mine hendes far ville sætte op, når han fangede hende med elskeren; han, som altid havde betragtet hende som en ideel datter. Og tro mig – hans ansigtsudtryk var ubetaleligt!"

"Vi gik stille ind i vores hjem, hvor min kone tydeligvis ikke spildte tiden med champagnen eller jordbærrene. Sammen med hendes forældre, søskende med børn, hendes kollegaer fra kontoret og naboerne fandt vi hende nøgen, omfavnet af sin elsker. Jeg ved ikke, hvem der undrede sig mest – min kone eller elskeren, eller måske alle gæsterne. Men selvfølgelig lod jeg som om, jeg var den, der var mest chokeret!


Den rædselsslagne elsker begyndte at samle sine ting, og var i løbet af et sekund klar til at evakuere sig, min (nu snart ex) kone græd, og plaprede løs med nogle usammenhængende udtryk af typen jeg skal nok forklare det hele, jeg beder dig, hvad kan jeg gøre; hendes mor råbte og faren blev helt hvid i ansigtet og tabte kagen på gulvet. Jeg kan ikke klage – det lykkedes mig at organisere et uforglemmeligt fødselsdagsselskab!"

Værd at dele denne historie ... som en advarsel.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne