logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En advarsel fra politiet – hvis du ser et barn, som sidder i vejkanten, så bloker omgående dørene til bilen!

Politiet advarer mod det sidste nye koncept, som anvendes af tyve og bortførere, og som desværre er forholdsvis effektivt, eftersom det er baseret på almindelig menneskelig medfølelse og nysgerrighed. Det oplevede den 33-årige indbygger i South Carolina på egen krop.

Det var blevet mørkt, og kvinden var alene i bilen på vej hjem. Pludselig blev hendes opmærksomhed fanget af noget underligt ... Hun var næsten sikker på, at der sad et barn på vejen! Det var ved at være midnat, det var koldt, og hun reagerede sådan, som de fleste af os ville reagere – hun satte farten ned, for at se nærmere på barnet og eventuelt komme til hjælp. Det var en fejl!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Først på nærmeste hold kunne hun se, at det barn hun havde observeret, blot var en livagtig dukke. Kvinden holdt ind til siden, og kiggede opmærksomt på "barnet", så hun bemærkede end ikke, hvordan to mænd i overalls løb hen til hendes bil. Heldigvis var dørene til bilen blokeret. Hvis ikke for det, ville historien have fået en trist afslutning ...

Kvinden kørte med det samme til politistationen. Det viste sig, at der var adskillige udklædte barnedukker på vejen.

Politiet appellerer om altid at udvise den yderste agtsomhed, når vi ser noget underligt på vejen. Og det er en ubetinget nødvendighed altid at blokere dørene når man stiger ud – selv hvis det kun er for et øjeblik - hvilket mange chauffører glemmer!

Dette er en vigtig advarsel! Husk at informere jeres nærmeste om den. Del denne artikel, sådan at så mange som muligt bliver klar over truslen.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x