logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Han ankom til begravelsen iklædt en kjole, når du læser hvorfor, vil du blive rørt til tårer.

Inden den britiske soldat, Kevin Elliot, tog på en opgave til Afghanistan, indgik han en særlig aftale med sin bedste ven, Barry Delaney. Elliot ønskede at hans ven, hvis han skulle dø, mødte op til hans begravelse i den grimmeste kjole, han kunne finde. Delaney accepterede selvfølgelig denne underholdende opgave. Mens Elliot var i Afghanistan fastholdt vennerne kontakten med hinanden. Selv om de ikke havde mulighed for at mødes særligt ofte, forblev det et tæt venskab. 3 år senere blev det desværre nødvendigt at opfylde menig Elliots bøn.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da tiden oprandt til Elliots begravelse, var Delaney klar over, hvad han måtte gøre. Han løftede et glas for sin afdøde ven, og iførte sig den mest latterlige kjole, han kunne finde. Ydermere tog han et par skønne lyserøde knæstrømper på.

For en person udefra kunne en sådan påklædning virke upassende, men bagved lå en historie om et stort og tæt venskab. Alle tilstedeværende ved begravelsen kendte til det løfte, som Delaney havde afgivet. Alle var rørte over styrken i deres venskab.

En bevægende hyldest til sin afdøde ven. Man må erkende, at Delaney er særdeles ordholdende. Giv denne smukke historie videre.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne