logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kan du ikke lide at drikke vand? Denne drik er et sundt alternativ og desuden - er den virkelig velsmagende!

Vores krop indeholder over 60% vand, så hydrering af kroppen er meget vigtig for korrekt funktion af hele kroppen. En dehydreret person vil få nedsat cirkulation, forstoppelse, tør hud og migræner.

Alle bombarderes dagligt med information om, hvor vigtigt det er at drikke vand. Men mange mennesker kan bare ikke lide vand og drømmer om en drik med et strejf af smag. Vi har en simpel opskrift på en frugtsaft, der er velsmagende og sund for kroppen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Bare kombiner 3 ingredienser, der kombinerer et højt indhold af C-vitamin og antioxidanter. Agurk betragtes som en kedelig grøntsag, og dens egenskaber og næringsværdier er ikke særligt værdsat. I mellemtiden er en agurk rig på antioxidanter og vitaminer. Derudover indeholder den rigeligt med vand (næsten 97%), som hjælper med at slukke tørsten på en varm dag. Desuden anbefales agurker ved i nyresygdomme samt urinvejsinfektioner, og de hjælper også med at rense kroppen for gifte. Citron er en god kilde til beta-caroten, B-vitaminer, E, kalium, magnesium, natrium og jern. Der er også terpener, som stimulerer produktionen af ​​spyt. Og spyt produktionen hjælper mod ​​fordøjelsessymboler, dermed vil citronerne virke stimulerende på fordøjelsesprocessen, fremme kroppens udrensning - og fremmer dermed slankning. Mint lindrer mavesmerter, regulerer luftvejene, virker beroligende, dræber bakterier, lindrer smerter og giver god ånde.

Forberedelse

Hæld 8 kopper vand i en kande, læd en halv skivet grøn agurk i, to skiver citron og en håndfuld mynte blade. Sæt i et køleskab hen over natten og det er klart!

Del denne enkle opskrift med din familie og venner på Facebook :) Alle er sikkert glade for et sundt og lækkert alternativ til vand :)

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x