logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Se, hvad der sker, hvis du anbringer en skål med salt og eddike i soveværelset. Mine problemer blev løst på grund af den metode!

Man kan tro på folkeviddet eller lade være, men det skader ikke at prøve, særligt fordi I sikkert flere gange har hørt om "dårlig energi": Den kan indehaves af blandede folk (såkaldte energivampyrer), og den kan endda også være i genstande. Når vi befinder sig blandt "dårlig energi " føler vi os trætte, opfarende og irriterede ... Specialister i feng shui har deres specielle metoder, til at fjerne negativ kraft fra vores hjem, men vi foreslår her en metode, som er blevet overleveret fra folkeviddet.
For at rense soveværelset for dårlig energi skal vi bruge en skefuld vand, en skefuld eddike og en teskefuld salt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Vi opløser ikke saltet, men nøjes med at drysse det ned til vandet med eddiken, og lader det falde ned på bunden af beholderen (det bedste er en gennemsigtig glasbeholder). Skålen eller glasset sættes på det sted, hvor vi som regel føler os dårligst tilpas. Så venter vi 24 timer ...

Efter at der er gået et døgn, tjekker vi, om saltet er kommet op på overfladen. Hvis ja – så er vi desværre nødt til at gentage processen, igen og igen, indtil saltet bliver på bunden. Så er vi – i henhold til overleveringerne – sikre på, at hjemmet er renset for dårlig energi.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x