logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En opskrift på en overlækker ananasvand, som samtidigt er en vitaminbombe; hjælper med vægttab og reducerer ledsmerter!

Vores krop består af over 60% vand, så det er meget vigtigt, at vi tilfører rigelige mængder væske. Hvis et menneske er dehydreret, lider vedkommende af nedsat blodtryk, forstoppelse, tør hud og migræne.

Vi bombarderes alle sammen dagligt med information om, hvor vigtigt det er at drikke vand. Mange mennesker kan imidlertid simpelt hen ikke lide vand, og drømmer om en drik med en smule smag. Så her har vi en enkel opskrift til jer på frugtvand, som både er velsmagende og sund.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Ananas og fennikel - super-duet!

Ananas indeholder bromelain, som er et kraftigt betændelsesbekæmpende middel, der lindrer smerte og hævelser samt hjælper vævet med at hele. Parasitter bryder sig til gengæld ikke om anis, der også har en slimløsende og afspændende virkning. Undersøgelser fra 2015 har vist, at personer, som drak ananasvand hver dag, reducerede symptomerne på astma, samt hjalp forsøgspersonerne med at tabe sig.

Ingredienser

- 8 glas varmt vand
- et halvt glas skrællet og terningskåret ananas
- en teskefuld anisfrø

Tilberedning

Vask ananassen og skræl den. Skær den i store terninger, som smides i en gryde. Hæld derefter 8 glas varmt vand i gryden. Når den er kølet af, drysses anisfrø i drikken, hvorefter gryden tildækkes og hviler natten over. Så enkelt er det! Ananasvandet er klar! Du kan drikke det filtreret, eller – hvis du foretrækker – spise ananassen og tygge anisfrøene. Del denne vidunderlige opskrift med familie og venner på Facebook!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x